Отзиви и коментари

Нашите гости за нас...

На тази страница ще намерите отзиви от гости участвали в организирани от нас активности. Бихте могли също така да разгледате коментари за организираните от нас експедиции и уикенд програми, ваканции в чужбина и тийм билдинг програми. А най-долу (във футъра на сайта) ще намерите бързи връзки към коментари в Гугъл, в Trip Advisor и във фейсбук.
Освен за доверието, тук е мястото да благодарим на нашите гости и за споделеното време, и за това, че ни препоръчват на свои приятели и познати. А на фирмените ни клиенти благодарим, че ни препоръчват и на други фирми и организации от съответните браншове.

Отзиви

Милена Иванова
Моето първо участие в събитието Трявна Ултра беше в съпътстващата програма, като част от похода за скороходци. Искам да похваля не само организаторите в състезателните дисциплини, но и тези на останалите мероприятия, а именно Gabrovo Plus. Конкретно походът в събота беше много добре организиран, като водачите ни бяха обмислили добре всеки детайл. Маршрутът беше много приятен, разкриващ ни невероятни гледки от Централен Балкан! Събитието стана и повод за редица запознанства със забавни, открити и готини хора. Не на последно място ще спомена само, че приятни изненади от страна на организаторите не липсваха, но ще ги запазя в нашите спомени и снимки. 😉 Единствено ще кажа БЛАГОДАРЯ ЗА ВСЕОТДАЙНОСТТА на нашите трима водачи и се надявам скоро пак да се видим!

 

Olga Ekkert
We had a wonderful experience with the Travel Plus team this July when we went on a hike to Bozhentsi. The adventure was well planned and the guides knew the area and history very well. We were met in the center of Tryavna and after a short bus ride, we went on a walking tour for 15 km. It took almost the entire day, we went to Bozhentsi for lunch and then continued on to a walk to Tryavna. Our guides were amazing – knew so much about the herbs in the fields that we even picked some to make tea later. The lunch that was included in the price of this tour was really delicious with traditional Bulgarian dishes, and the restaurant with outside seating was in a great location and picturesque view of the village. We had some free time to buy souvenirs and take pictures. Overall – a very memorable experience, highly recommend for anyone to go on a tour with Travel Plus! They spoke excellent English, which was a big relief for me as I don’t speak Bulgarian.

 

Ирина Радославова
Много добра организация! Благодарности на водачите за разходката из дебрите на Габровския Балкан, за интересната и полезна информация относно маркировките и за всичко, което Серго неуморно споделяше с нас през целия поход! Благодарности за цялостната организация и прекрасното преживяване!

 

Евелина Тодорова
Много добра организация, маршрут съобразен изцяло с нашите изисквания и като бонус – оказа се, че водачът ни говори много добър испански, което се оказа приятна изненада за съпруга ми!

 

Joan Ballester
Muchas gracias por un excelente servicio, incluyendo explicaciones en español. Buenas bicicletas y una excelente planificación de la ruta, adaptada a nuestro nivel. Lo recomiendo y seguro que repetiremos.

 

Petra Hammer
Commendable of the bicycle excursion is safety: The bicycles are in top condition; Each person gets a helmet; You pay attention to the traffic on the road; You check the status of the e-bikes…
It was wonderful to visit a village. Rural life has a special beat. Thank you for this wonderful experience. I wish your whole team success with your business. May God bless you!

 

Мая Фичева
Много добра организация, приятелско отношение и приятни изненади по вело маршрута, който ни беше подготвен. Хареса ни и това, че имаше различни варианти – за по-опитните и за не чак толкова… С две ръце препоръчвам! До нови срещи! 🙂

 

Иван Гутев
Искам да изразя своята благодарност на Gabrovo Plus за невероятното усещане да карам каяк в един от най-красивите ни язовири. На всеки пожелавам да изпита чувството на свобода и безгрижие, които дава гребането, да се наслади на гледки, които могат да се видят само от водата, да „срещне” птици, които се виждат само в свободната природа, да чуе тишината на дълбоката вода. Благодаря! 🙂

 

Ивана Кънчева
Аз и приятелят ми, който е англичанин, за втора поредна година се включихме в събитията, организирани от Travel Plus. Тази година направихме „ултра преход” около Трявна, който включваше дистанция от над 43 километра. Много се зарадвах на дългата дистанция и на идеята за организиране на по-предизвикателен преход със солидно темпо, защото обичам бързото ходене и имам опит с дълги разходки в планината. 🙂 Организацията беше чудесна – от осигуряването на превоз с влак навреме, през атмосферата по време на прехода и балансираните почивки, до връчването на сертификати на финал в спортсменски дух. 🙂 В района на Трявна има много какво да се види и научи, и този преход определено е страхотен начин за опознаване на местната природа! Приятелят ми също бе очарован както от избора на терен и гледки, така и от дружелюбното отношение на организаторите и цялостната логистика. Надявам се догодина също да имаме времето да се включим!

 

Антоан Захариев
Прекарахме един страхотен ден, благодарение на Travel Plus. Професионализъм от много високо ниво и перфектна организация във всяко едно отношение! Ден, изпълнен със страхотни емоции, планински преход, велотур, „вкусни спирки”. Благодарим Ви, Travel Plus, за приключението!

 

Райко Терзийски
С приятели бяхме на комбиниран преход – пеша и с велосипеди из околностите на Трявна и останахме много, много доволни. Събитието беше професионално организирано и съобразено с личните ни предпочитания и очаквания. Екипът беше много отзивчив и се постара да видим най-красивите места, да хапнем натурална, истинска храна и разбира се – да ни е весело и комфортно през целия ден! Догодина пак! 🙂

 

Венета Николова
Великолепни впечатления от чудесния ден, прекаран с екипа на Gabrovo Plus. Направихме незабравим пешеходен преход на територията на Природен парк „Българка”, който приключи с велопреход до град Трявна. Организацията беше безупречна. Благодарим на нашите гидове за високия професионализъм и приятелското отношение.

 

Александър Алексиев
Изживяването, което предлагат страхотните професионалисти от Gabrovo Plus, част от Travel Plus, е наистина неописуемо. Не можеш да си представиш, че в един ден ще пътуваш с влак из Балкана и тунелите на Стара планина, ще направиш преход, ще изкачиш връх и ще участваш в ориентиране с награди и вкусни изненади, а за десерт ще караш колело от върха през Плачковци и Трявна. Изживяването наистина е върховно и го препоръчвам на всеки ентусиаст, който иска да преоткрие красотите и тайните кътчета на региона около Габрово и Трявна.

 

Диана Димитрова
Една прекрасна разходка до хижа „Божур”, по време на която се насладихме на поляни с билки, на великолепни гледки към пролома на река Янтра, на изненадата „вкусна спирка” – ммммм, домашно сладко от диви ягоди с орехи и сок от бъз! Благодаря на организаторите на Travel Plus за хубавите емоции и преживявания, добросърдечното отношение и новите знания, които придобих за района и билките. До нови срещи!

 

Йордан Енев
Бяхме на организиран поход, който включваше пътуване с влак от Трявна до Природен парк „Българка”, изкачване на връх Голям Кръстец и връщане наобратно с велосипеди :))) Организаторите се постараха изключително много, като в програмата бяха включили чаена спирка с билки от парка, урок по разпознаване и бране на гъбки, запознаване с околната маркировка и природа, състезание по ориентиране и вкусен финал :)) За велосипедистите имаше избор за по-екстремно каране и няколко човека от групата се включихме :)) Принципно, отивайки на почивка, винаги ние сме си организирали програмата, но да ви призная, беше приятно и приключенско – някой местен да те разведе, изненада и запознае с околността. От друга страна – спестихме и време! Иии последно, природните беседи до толкова бяха информативни и добре поднесени, че чак съжалих, затова че не съм внимавал в часовете по природознание. 😉 Благодаря ви и до скоро! :))

 

Валя Кънчева
За първи път участвам в съпътстващата програма на Трявна Ултра като се включих в един от пешеходните преходи – заедно с мои приятели от Русе. Нашият пешеходен маршрут беше много интересен, докоснахме се до красивата природа в този край, чухме чудни легенди, брахме билки и неусетно стигнахме до Боженци, където ни чакаше вкусен обяд и „габровски” шоколад от организаторите. Следващият участък Боженци-Трявна не ни затрудни, отново гледката към Балкана ни очарова, имахме чувството, че се докосваме до небето. А когато стигнахме хижата над Трявна, съжалявахме, че скоро ще се разделим… Огромно благодаря от русенската група! До следващи срещи!
Впечатлена съм също и от участниците в състезателната програма (маратоните). Имаше хора от различни възрасти, а организацията беше отлична.

 

Женя Паперова
Благодаря за перфектната организация на похода, както и за топлото и внимателно отношение.
Вярвам, че отново ще се видим, а дотогава желая здраве и успехи! 🙂

 

Keianna Tinsley
It’s my fist time in another country, I’m visiting friends and they wanted me to have all kinds of experiences here in Bulgaria….. well I am having the best time. We went on a mountain tour and had a great tour guide. He was so informative and very fun he made sure that we were not too tired and that we went at a slow pace on the bike ride we took. We hiked in the Balkan mountain and we did 8 miles – something I’ve never done before. Gabrovo was so fun and very beautiful place: the people, the culture, the trees and flowers, I loved it I will never forget this experience and I will hold the memories dear to my heart. Our guide was the best and when I come back to Bulgaria I will definitely be doing this tour again.

НОВИНИ И СЪБИТИЯ

Поглед към Трявна Ултра 2021

Ултрамаратонът Трявна Ултра В средата на юли се проведе шестото издание на Трявна Ултра, както и съпътстващата програма с активности без състезателен характер. Организаторите отново
Прочети повече
Велотур Етъра и посещение в музей „Етър”

Велотур „Етъра”

Лек велотур с начало музей „Етър” в Габрово С най-голямо удоволствие Ви представяме нашата програма Велотур Етъра, с начало и край музей „Етър” в полите
Прочети повече
Узана Поляна Фест

Безплатен фестивал на Узана – 23.7–25.7.2021

Спомняте ли си за Узана Поляна Фест? Сигурно си спомняте за екологичния фестивал на голямата узанска поляна!? За чудесното лятно настроение, за вечерните концерти, за
Прочети повече
С влак и пеша в Тревненския Балкан

С влак и пеша в Тревненския Балкан

Пешеходен преход и живописно пътуване с влак С най-голямо удоволствие Ви представяме нашата програма С влак и пеша в Тревненския Балкан, с начало и край
Прочети повече
5 Star Rating

5-Star-Rating – Активности в Стара планина

Отзив от Женя Паперова: Благодаря за перфектната организация на похода, както и за топлото и внимателно отношение. Вярвам, че отново ще се видим, а дотогава
Прочети повече

Карнавал в Габрово - 21.5–23.5.2021

На Карнавал в Габрово Карнавал в Габрово отново ще има! Очакваме Ви в столицата на Хумора и Ви препоръчваме да ни гостувате за целия дълъг
Прочети повече
vrabcheta-prebroyawane_2021

Ние броим врабчетата - на 24. април (събота)

Какво се случва с врабчетата? Врабчетата намаляват като за последните 10 години са с 30% по-малко. Ще продължи ли тази тенденция и има ли вероятност
Прочети повече
Карнавал в Габрово

Карнавал в Габрово на 22. май (събота)

На Карнавал в Габрово Карнавал в Габрово отново ще има! Запазете датата 22. май или най-добре целия дълъг уикенд от 21. до 24. май! Очакваме
Прочети повече
ski pass

По-ниски цени и компромиси в качеството на пистите

В последния ден на 2020-а правим бърз преглед на ски зоните в България. Предвид топлото време и сравнително малкото количество сняг обстановката по пистите остава
Прочети повече
Madonna di Campiglio

Мадона ди Кампильо – Световна купа и ски ваканции от Travel Plus

Италианският топ ски курорт Мадона ди Кампильо oтново е домакин на състезания от Световната купа по ски – алпийски дисциплини. Разположен в сърцето на Доломитите
Прочети повече