Зима в Стара планина

Ски писта Завоя


Уеб камери Узана

За да видите изображение на цял екран от уеб камерата на ски писта Завоя в местността Узана в Стара планина, кликнете върху бутона:

Уеб камера – ски писта Завоя

Ски писта Завоя

Ски писта Завоя в местността Узана предлага много добри условия за ски и сноуборд за леко напреднали, напреднали и експерти, а пълна информация за цените и условията можете да намерите тук. Изгледът е от покрива на скиорната към горната (по-стръмна) част на пистата. Уеб камерата на ски писта Завоя излъчва в реално време и дава отлична представа какви са снежните условия на най-добрата ски писта в Стара планина.

Зима в Стара планина

Ски зона Емар


Уеб камери Узана

За да видите изображение на цял екран от уеб камерата в ски зона „Емар” в местността Узана в Стара планина, кликнете върху бутона:

Уеб камера – ски зона Емар

Ски зона Емар

Ски зона „Емар” в местността Узана предлага добри условия за ски и сноуборд за начинаещи и леко напреднали, а пълна информация за цените и условията можете да намерите тук. Горният изглед е от входната част на зоната. Уеб камерата в ски зона Емар излъчва в реално време и дава отлична представа какви са снежните условия на едно от най-красивите места в Стара планина.

Уеб камери – Узана, Стара планина

Хотел Балканци


Уеб камери Узана

За да видите изображение на цял екран от уеб камерата на хотел Балканци в местността Узана в Стара планина, кликнете върху бутона:

Уеб камера – хотел Балканци

Хотел Балканци

Хотел „Балканци” е предпочитан избор за настаняване на гостите на Travel Plus. Ето само няколко от многобройните възможности:

Ски и сноуборд, преходи със снегоходки, хотели и къщи за гости, пакети

Зима в Стара планина

Един ден на Узана

Лек пешеходен преход в Стара планина, полудневен или целодневен вариант
≈ 3:30 часа
Стара планина

Избрано от нашата програма в Алпите

Ски в Кицбюел (Кицски), Австрия - KI21TZ19HAFW81FFUO
Ski & Board

Апартаменти с две спални за 4-6 души

Отлична локация на 2 км от ски зона Кицбюел, с модерно обзавеждане
Австрийски Алпи
Зима 21-22