Какво представляват активностите?

Активностите най-често са кратки програми, които се провеждат в рамките на само един ден. Могат да бъдат полудневни, целодневни и вечерни. От приключения в ‘Малкото море’ до градски разходки, от пешеходни и велосипедни преходи до ботанически и исторически турове, тук всеки ще намери желаното занимание. Обхващат всички нива на трудност – от начинаещи до напреднали и експерти – и се предлагат на предварително обявени дати или по запитване.

Изживейте „различните” Трявна, Габрово, Боженци, Дряновски манастир, Шипка, Бузлуджа, Соколски манастир, Етъра, Узана, Природен парк „Българка”, Географския Център на България и още много интересни места! Открийте ‘малките тайни’ на Балкана по предпочитан от Вас начин – пеша или на колела, по въздух или вода!

Пешеходни преходи и разходки

Пешеходните преходи и разходки обхващат всички нива на трудност – от начинаещи до напреднали и експерти – и се предлагат на предварително обявени дати или по запитване.

Велосипедни турове и разходки

Велосипедните турове и разходки обхващат всички нива на трудност – от начинаещи до напреднали и експерти – и се предлагат на предварително обявени дати или по запитване.

Комбинирани турове (с велосипед и пеша)

Тези активности са за всички, които искат да изпитат двойно удоволствие в само един ден или в само един тур. Предлагат се на предварително обявени дати или по запитване.

Приключения по земя, въздух и вода

Приключенията (adventure activities) са особена категория активности. Встрани от обичайното, чувствайте се поканени да преживеете нещо незабравимо!

Включващи дегустация или „вкусна спирка”

Включват дегустация (малка кулинарна изненада) или минават през така наречените „вкусни спирки” – кулинарни и подкрепителни пунктове на ключови места по маршрута.

Тийм Билдинг

Много от активностите в нашата програма са подходящи както за индивидуални гости и малки групи, така и като модули (елементи) в тийм билдинг програми.

Ботанически турове

Пешеходни или велосипедни преходи в защитени територии и по маршрути с богато биоразнообразие, организирани от нашите експерти-ботаници.

Исторически турове

Пешеходни или велосипедни преходи до знакови или свързани със събития от българската история места, организирани от нашите експерти-историци.

Категории

Велосипедни
Велосипедни
Пешеходни
Пешеходни
Комбинирани
Комбинирани
Приключения
Приключения
Вкусни спирки
Вкусни спирки
Тематични
Тематични