Отзиви и коментари

Нашите гости за нас...

Благодарим за доверието на всички наши гости до момента! Сигурни сме, че са останали доволни от преживяванията си, а доказателство за това са както многобройните положителни коментари, така и фактът, че над половината от тях бързо се превърнаха в наши „редовни клиенти”. Освен за доверието, тук е мястото да им благодарим и за споделеното време, и за чудесните отзиви. И не на последно място за това, че ни препоръчват на свои приятели и познати, а в случая с фирмените ни клиенти – на други фирми и организации от съответните браншове.
На тази страница ще намерите отзиви за всички наши програми, но бихте могли също така да разгледате поотделно коментари за организираните от нас активности, експедиции и уикенд програми, ваканции в чужбина и тийм билдинг програми. А най-долу (във футъра на сайта) ще намерите бързи връзки към коментари в Гугъл, в Trip Advisor и във фейсбук.
Забележка: Списъкът с отзиви на тази страница е по азбучен ред, не спазва хронология и подлежи на постоянно допълване.

Отзиви

Александър Алексиев
Изживяването, което предлагат страхотните професионалисти от Gabrovo Plus, част от Travel Plus, е наистина неописуемо. Не можеш да си представиш, че в един ден ще пътуваш с влак из Балкана и тунелите на Стара планина, ще направиш преход, ще изкачиш връх и ще участваш в ориентиране с награди и вкусни изненади, а за десерт ще караш колело от върха през Плачковци и Трявна. Изживяването наистина е върховно и го препоръчвам на всеки ентусиаст, който иска да преоткрие красотите и тайните кътчета на региона около Габрово и Трявна.

 

Александър Казанджиев
Общо петима приятели бяхме на ски ваканция в Австрия. Когато решихме да отидем, което беше някъде около две седмици предварително, се свързахме със Ski Plus и успяха да ни намерят квартира на около пет километра от лифт в зоната (което беше невероятен късмет), в една къща с много приятни собственици. Разполагахме с паркинг, ски гардероб, мини-кухня и много удобно и приятно настаняване, а на 2-3 километра от къщата имахме голям магазин Billa. Ние бяхме с кола и се придвижвахме групово, но точно до къщата имаше спирка на ски автобуса, който покрива цялата зона.
Имахме връзка с Лъчо – представителя на Ski Plus в Австрия. Той беше наясно с всякакви подробности и можеше да ни насочи към определена част от зоната, в която условията са по-добри, както и да ни каже кога има намаления на лифт картите. С неговата препоръка посетихме няколко местни заведения, които си заслужаваха, особено една малка семейна пивоварна с много вкусни ястия, както и разпуснахме в един закрит аквапарк. На пистата получихме мнение и съвети за подобряване на уменията си като имахме възможност да обсъждаме различни въпроси за каране и екипировка.

 

Андрей Дамянов
От Travel Plus (Ski Plus) се погрижиха организацията на ваканцията да бъде повече от чудесна, като се убедихме в предимството да има човек на място, който познава както условията за ски, така и местните забележителности, включително и къде са добрите заведения. Така открихме правилната кръчма за разни типични австрийски специалитети, тиролска вечер в супер яка кръчма, в която като влязохме, всички посетители ни поздравиха с дружно „Йоу“ и направо се потопихме в бирената атмосфера и местната музика. Имахме и специален повод – щерката навърши 16 години точно по време на ваканцията и от Ski Plus успяха да организират едно импровизирано тържество, за огромна нейна изненада! Ще очакваме новия сезон с нови преживявания и нови места, на които все още не сме били!

 

Антоан Захариев
Прекарахме един страхотен ден, благодарение на Travel Plus. Професионализъм от много високо ниво и перфектна организация във всяко едно отношение! Ден, изпълнен със страхотни емоции, планински преход, велотур, „вкусни спирки”. Благодарим Ви, Travel Plus, за приключението!

 

Anushik Asatryan
Extremely well organised 2-day-tour with amazing guides. My special thanks to Lucio for the interesting experience, memorable moments and wonderful emotions. Hiking Buzluldzha, admiring great nature scenes, outstanding sunset in Gabrovo. You can trust your journey to Travel Plus with confidence!

 

Валя Кънчева
За първи път участвам в съпътстващата програма на Трявна Ултра като се включих в един от пешеходните преходи – заедно с мои приятели от Русе. Нашият пешеходен маршрут беше много интересен, докоснахме се до красивата природа в този край, чухме чудни легенди, брахме билки и неусетно стигнахме до Боженци, където ни чакаше вкусен обяд и „габровски” шоколад от организаторите. Следващият участък Боженци-Трявна не ни затрудни, отново гледката към Балкана ни очарова, имахме чувството, че се докосваме до небето. А когато стигнахме хижата над Трявна, съжалявахме, че скоро ще се разделим… Огромно благодаря от русенската група! До следващи срещи!
Впечатлена съм също и от участниците в състезателната програма (маратоните). Имаше хора от различни възрасти, а организацията беше отлична.

 

Ваня Асенова
Благодаря още веднъж за топлото посрещане, спретнатата организация и прекрасното настроение, което оставихте у нас.
Със сигурност ще ви ползваме поне още 3-4; стотина пъти!!! 🙂 Прекрасно настроение и си останете винаги така позитивни!

 

Василена Славчева
Преживяването беше наистина прекрасно. Предвид сезона, температурите и нашата група – маршрутът беше прецизиран много добре. Разходката беше приятна и не ни затрудни, пещерата впечатли както мен, така и всички колеги. Това, което обсъждахме е, че неусетно за всеки един от нас прекарахме повече от час в слушане на интересни факти, легенди и разглеждане на пещерата „Бачо Киро“.
Специално искам да благодаря на представителя на Travel Plus и за цялостната организация, и за това, че успя да преразкаже интересните факти на английски – за нашия мениджър г-н Ленер и съпругата му.

 

Венета Николова
Великолепни впечатления от чудесния ден, прекаран с екипа на Gabrovo Plus. Направихме незабравим пешеходен преход на територията на Природен парк „Българка”, който приключи с велопреход до град Трявна. Организацията беше безупречна. Благодарим на нашите гидове за високия професионализъм и приятелското отношение.

 

Виктория Станчева
Професионално и точно отношение от край до край! И все пак нека откроя, че най-ценни ни бяха съветите от представителя ня място (в Австрия) – познавайки ски зоните, той даваше чудесни съвети за всички нас – било то за подходящи писти, било то при търсенето на фрирайд зона. Спомените за добрите спускания и другите развлечения в приятелска компания ще останат за дълго!

 

Владислав Вълчев
Екстра организация! От Ski Plus знаят всичко за Австрия и за ските, даже малко и за сноуборд! 😉 И ще ви пратят на най-яките места, където ще се изкефите мъжката!

 

Георги Назъров
Нали знаете, когато се озовеш на непознато място, колкото и да си го проучвал, винаги има елемент на изненада. Вероятността изненадата да не е приятна, не е малка. Точно в такива ситуации, верният човек насреща може да е разликата между „мечтаната ваканция” и „онова прекарване на ски в Австрия”.
Ski Plus ни даде точно това, което ни липсваше – поглед отвътре. Ако трябва да съм честен, вероятно въобще нямаше да потеглим, ако нямахме кой да ни посрещне. Щяхме за поредна година да си говорим как е добре да отидем на ски при многото сняг и дългите писти, и да оставим за другата година. Със Ski Plus нито за миг не останахме „на тъмно”. Имаха представител на място, който винаги беше подготвен, и то с повече от един вариант. Писти и програма по възможностите на всеки от групата, местни препоръки, инфо за намаления и промоционални оферти, и не на последно място – съвети за подобряване на техниката на каране… Удоволствието беше пълно! Дори се върнах към детството си с най-щурото каране на шейна в целия ми живот (практически на тъмно, с един челник на главата и много много адреналин)!.
След подобна ски ваканция, чувството с което оставаме всички е: Искаме още.
Благодарим от сърце!
От нас – УСПЕХ, и до скоро!

 

Даниела Панева
С настоящото бих искала сърдечно да благодаря от мое име и от името на моите ръководители и колеги за отличното протичане и прекрасната комуникация при организирането на нашия тиймбилдинг.
Донесохте ни много положителни емоции, спортен дух и добро настроение. Настроението остана повече от добро през цялото време. Тази година до мен не са стигали никакви негативни впечатления. За първи път след толкова години опит в тези дейности се чувствах спокойна като организатор. Много се радвам, че се „намерихме”. С удоволствие ще препоръчваме фирмата и услугите ви по-нататък.
Пожелаваме ви успех във всички бъдещи планове!

 

Десислава Костадинова
Много приятна изненада се оказа двудневният ни престой в Трявна. Невероятно зареждащо и отморяващо пътуване. Видяхме онова, което стои пред нас от векове, но не обръщаме чак толкова внимание, преоткрихме занаятите прославили Трявна, дори лично се докоснахме до дърворезба и рисуване. Опитахме автентични български вкуснотии… Благодаря за организацията и за това, че нямахме грижи за нищо. Надявам се, до много скоро!

 

Десислава Тамамджиева
Прекарахме една незабравима събота в Севлиево и Габрово, а в неделя посетихме Шипка и Бузлуджа. Видяхме невероятно красиви места и все още си спомняме прекрасните гледки, и невероятната природа. Чистият въздух, зелените планини и красивото небе ще останат завинаги в сърцата ни. Благодарим на Travel Plus за професионализма и за приключението около Бузлуджа!

 

Диана Димитрова
Една прекрасна разходка до хижа „Божур”, по време на която се насладихме на поляни с билки, на великолепни гледки към пролома на река Янтра, на изненадата „вкусна спирка” – ммммм, домашно сладко от диви ягоди с орехи и сок от бъз! Благодаря на организаторите на Travel Plus за хубавите емоции и преживявания, добросърдечното отношение и новите знания, които придобих за района и билките. До нови срещи!

 

Димитър Михайлов
Travel Plus has organized our team building event for colleagues from Bulgaria and abroad. Great organization with many and varied activities – hiking, mountain biking, sightseeing, tasty stops and workshops, etc. Highly recommended!

 

Евелина Тодорова
Много добра организация, маршрут съобразен изцяло с нашите изисквания и като бонус – оказа се, че водачът ни говори много добър испански, което се оказа приятна изненада за съпруга ми!

 

Joan Ballester
Muchas gracias por un excelente servicio, incluyendo explicaciones en español. Buenas bicicletas y una excelente planificación de la ruta, adaptada a nuestro nivel. Lo recomiendo y seguro que repetiremos.

 

Женя Паперова
Благодаря за перфектната организация на похода, както и за топлото и внимателно отношение.
Вярвам, че отново ще се видим, а дотогава желая здраве и успехи! 🙂

 

Ива Върбанова
„Усещане за Балкан” е всъщност „Усещане за рая” – прекрасни и невероятно красиви места, за които човек не подозира, че са толкова близо до нас! Специално поздравявам организаторите за ентусиазма и радостта, с които ни потопиха в този природен рай, за който и една седмица време да отделиш, няма да е достатъчна, за да вкусиш от всичко и да му се насладиш!

 

Иван Батачки
Горещо препоръчвам! Организирахме двудневен тийм билдинг на отдела ни, общо 16 души – много добра организация и прекрасна и весела атмосфера. Успяхме напълно да се откъснем от забързаното ежедневие на големия град и заради ‘малките тайни’ и заради съвпадението с датите на Габровския Карнавал.
От Gabrovo Plus успяха да придадат необходимата топлина и приятелски дух, характерен за хората израснали в полите на Балкана, на всяко от събитията, включени в програмата – а за три дни те не бяха никак малко. За това време успяхме:
– да научим много интересни истории за този край и обичаите в него;
– да се докоснем до местния бит и култура и да попътуваме през времето (Боженци и Етъра);
– да усетим емоцията и заряда на Габровския Карнавал;
– да се потопим в прегръдката на пролетния лес, и не на последно място;
– да опитаме от специалитетите и ‘малките тайни’ на местната кухня;
Много съжалявам, че няма подобни хора в други градове и кътчета на България, които на драго сърце и приятелски биха ти показали табиетската страна на живота в малкия град! 🙂
Надявам се скоро пак!

 

Иван Гутев
Искам да изразя своята благодарност на Gabrovo Plus за невероятното усещане да карам каяк в един от най-красивите ни язовири. На всеки пожелавам да изпита чувството на свобода и безгрижие, които дава гребането, да се наслади на гледки, които могат да се видят само от водата, да „срещне” птици, които се виждат само в свободната природа, да чуе тишината на дълбоката вода. Благодаря! 🙂

 

Иван Мальов
След чудесната ски ваканция в Tirol 04.02-11.02.2017 разбрахме, че вече се правят зимните резервации за сезон 2018! Изненадващо рано за нас, но в Рим прави като римляните! И така, заедно с планове за летните предложения на Travel Plus – планински преходи пеша или с колело, ще правим резервация и за ски догодина. Разбира се, отново оставям всичко в ръцете на Travel Plus /+++/. Препоръчвам!

 

Ивана Кънчева
Аз и приятелят ми, който е англичанин, за втора поредна година се включихме в събитията, организирани от Travel Plus. Тази година направихме „ултра преход” около Трявна, който включваше дистанция от над 43 километра. Много се зарадвах на дългата дистанция и на идеята за организиране на по-предизвикателен преход със солидно темпо, защото обичам бързото ходене и имам опит с дълги разходки в планината. 🙂 Организацията беше чудесна – от осигуряването на превоз с влак навреме, през атмосферата по време на прехода и балансираните почивки, до връчването на сертификати на финал в спортсменски дух. 🙂 В района на Трявна има много какво да се види и научи, и този преход определено е страхотен начин за опознаване на местната природа! Приятелят ми също бе очарован както от избора на терен и гледки, така и от дружелюбното отношение на организаторите и цялостната логистика. Надявам се догодина също да имаме времето да се включим!

 

Иванка Тодорова
Аз съм израстнала в региона, тъй като съм родом от Горна Оряховица. Посещавала съм много пъти Габрово и околностите, и не вярвах, че има с какво още да ме изненада. С Travel Plus обаче преоткрих тези места. Заедно с колегите ми изживяхме четири прекрасни дни, изпълнени със забавления, игри, разходки и много изненади. А и момчетата от екипа на Travel Plus имат невероятно отношение към хората, и си личи, че правят всичко с любов.
Препоръчвам искрено на всеки да се докосне до тези кътчета на Балкана! Едно е сигурно… Ще помните дълго това изживяване и ще срещнете нови приятели.

 

Илина Батанова
За всички нас беше удоволствие да споделим деня си с вас! 🙂 А изживяването, което ни предоставихте, беше просто страхотно. 🙂
И както се казва: До нови срещи!!! 🙂

 

Ирина Корчева
Уникална почивка, която нямаше да се състои без помощта на Ski Plus, и по-специално на Лъчо, който е представителят на агенцията за Австрия. Отговорен човек, чиито съвети ни помогнаха да направим от една зимна почивка перфектната ваканция. Отлично отношение към децата и страхотен ски учител! Едно голямо браво и продължавайте все така!

 

Ирина Радославова
Много добра организация! Благодарности на водачите за разходката из дебрите на Габровския Балкан, за интересната и полезна информация относно маркировките и за всичко, което Серго неуморно споделяше с нас през целия поход! Благодарности за цялостната организация и прекрасното преживяване!

 

Йордан Енев
Бяхме на организиран поход, който включваше пътуване с влак от Трявна до Природен парк „Българка”, изкачване на връх Голям Кръстец и връщане наобратно с велосипеди :))) Организаторите се постараха изключително много, като в програмата бяха включили чаена спирка с билки от парка, урок по разпознаване и бране на гъбки, запознаване с околната маркировка и природа, състезание по ориентиране и вкусен финал :)) За велосипедистите имаше избор за по-екстремно каране и няколко човека от групата се включихме :)) Принципно, отивайки на почивка, винаги ние сме си организирали програмата, но да ви призная, беше приятно и приключенско – някой местен да те разведе, изненада и запознае с околността. От друга страна – спестихме и време! Иии последно, природните беседи до толкова бяха информативни и добре поднесени, че чак съжалих, затова че не съм внимавал в часовете по природознание. 😉 Благодаря ви и до скоро! :))

 

Катя Вълева
Благодарим още веднъж за съдействието и отзивчивостта!

 

Keianna Tinsley
It’s my fist time in another country, I’m visiting friends and they wanted me to have all kinds of experiences here in Bulgaria….. well I am having the best time. We went on a mountain tour and had a great tour guide. He was so informative and very fun he made sure that we were not too tired and that we went at a slow pace on the bike ride we took. We hiked in the Balkan mountain and we did 8 miles – something I’ve never before. Gabrovo was so fun and very beautiful place: the people, the culture, the trees and flowers, I loved it I will never forget this experience and I will hold the memories dear to my heart. Our guide was the best and when I come back to Bulgaria I will definitely be doing this tour again.

 

Кирил Кирчев
Благодарности за перфектната организация! Видяхме неща, които без човек на място нямаше да видим. Изкарахме си страхотно! Ще пробвам техниките и, живот и здраве, догодина сме пак в Алпите!

 

Кристина Йовчева
Много съм благодарна за ваканцията в Алпите. От Travel Plus не само ни намериха прекрасно място за настаняване, но и ни показаха всички подходящи за нашия състав писти. Освен това ползвахме и отстъпки – както за лифтовете, така и за ски оборудването. Така че препоръчвам да се обръщате към тях за ваканции в Алпите! Там е страхотно за ски!

 

Марина Господинова
Искам да ви благодаря за добрата организация! Благодаря специално на екскурзовода, който беше с нас, страхотен е! 🙂 Въпреки нашата доста лежерна програма, той успя да я направи увлекателна и интересна! Ако и ние сме били приятна компания за вас (надявам се 😉 ), отново ще работим заедно. Благодаря още веднъж!
А храната в манастира беше много вкусна. И като обстановка беше много добре!

 

Мая Фичева
Много добра организация, приятелско отношение и приятни изненади по вело маршрута, който ни беше подготвен. Хареса ни и това, че имаше различни варианти – за по-опитните и за не чак толкова… С две ръце препоръчвам! До нови срещи! 🙂

 

Милена Желязкова
Ходили сме в Австрия пет пъти: на различни места и без да имаме помощ или водач на място. Мога да ви кажа, че няма нищо общо.
Този път беше мнооого по-добре: спане на супер място, карти на минимални цени (има много отстъпки, но никъде не ги пише), страхотни забавления след ските. Австрия предлага 100% изживяване само ако има кой да ти каже възможностите. Ходихме на жива музика и огньове, замъци, шейни, XXXXL-шницели, басейни, ски шоу. Повечето от тези неща няма как да ги намериш случайно. Всеки ден в някое от селцата в района се случва нещо интересно и беше супер да имаме варианти. Чак сега видяхме колко е прекрасно и забавно в австрийските селца. За шест дена имаме повече спомени от петте години преди това. Даже бяхме убедени, че в Австрия няма много вечерни забавления. Вярно е, че се възползвахме пълноценно от услугите на Лъчо. Той беше около нас през цялото време, даваше ни уроци по ски, всеки ден ни казваше кои писти са най-подходящи за нашата група, как да си ги подредим, за да ни е максимално приятно и пълноценно, къде са готините места за обяд по пистите, съобразяваше се с желанията и капризите на осем човека, черпи ни с греяно вино, местни деликатеси, домашно мляко и т.н. Който каквото се сети го пита и нямахме напрежението да се организираме сами. БЛАГОДАРИМ СУПЕР МНОООООГО !!!

 

Милена Иванова
Моето първо участие в събитието Трявна Ултра беше в съпътстващата програма, като част от похода за скороходци. Искам да похваля не само организаторите в състезателните дисциплини, но и тези на останалите мероприятия, а именно Gabrovo Plus. Конкретно походът в събота беше много добре организиран, като водачите ни бяха обмислили добре всеки детайл. Маршрутът беше много приятен, разкриващ ни невероятни гледки от Централен Балкан! Събитието стана и повод за редица запознанства със забавни, открити и готини хора. Не на последно място ще спомена само, че приятни изненади от страна на организаторите не липсваха, но ще ги запазя в нашите спомени и снимки. 😉 Единствено ще кажа БЛАГОДАРЯ ЗА ВСЕОТДАЙНОСТТА на нашите трима водачи и се надявам скоро пак да се видим!

 

Милена К. Иванова
Организацията е на ниво, нашата миналогодишна ски ваканция беше невероятна, изпълнена само с приятни изненади! С нетърпение очакваме пак да отидем в Алпите!!! 🙂
Вилата, в която бяхме настанени, надмина очакванията ни. Освен да караме ски, всяка вечер имахме различна програма: слушахме тиролска музика, гледахме уникален спектакъл на ски учителите и много други… Просто ваканция-мечта!!!!

 

Милена Коприварова
Много харесвам Балкана, но винаги съм си мислила, че един-два дни са достатъчни, за да се разгледат забележителностите около Габрово. Да, ама не! Благодарение на страхотните ни организатори от Travel Plus разбрах, че дори и седмица е малко! Програмата ни беше изключително разнообразна и забавна! С колегите ми имахме незабравим тиймбилдинг, който включваше каране на колела в планината, стреляне с лък по мишена, изкачване на връх Исполин, ориентиране по карта и търсене на знаци, посещение на пещерата Бачо Киро и частен мини концерт само за нас. Имахме прекрасна разходка из Трявна, урок по дърворезба и рисуване върху бръшлян, посещение на местна крафт бирария в града и всичко това гарнирано с интересни легенди любопитни факти. Любими ми станаха „вкусните спирки”, които ни даваха сили след карането в планината и вкусната скара след това. За първи път опитах пестил в Трявна – с думи не може да се опише вкуса му, а и си има малка тайна при поднасянето му. В съчетание с орехи е нещо уникално! Доста дълъг стана моят пост, но съм толкова очарована от преживяването, че не мога да спра! Обобщението ми е, че ако се чудите какво да правите през отпуската си – свържете се с представителите на Travel Plus, ще останете очаровани от програмите и заниманията, които предлагат!

 

Михаил Джурев
Останах много доволен от курорта и искам да изкажа специални благодарности за това, че имаше и човек на място – представител на фирмата, който отговаряше за нас и за други клиенти в тази, и може би в една или две съседни ски зони. Специално на нас пак той ни помогна с намирането на настаняване, но по-полезни ни бяха познанията му за курорта: може да се каже, че успяхме да изкараме максимума от почивката си. С правилните съвети успяхме да хванем няколко промоции на ски картите, ориентира ни кога и на кои зони да караме, така че да хванем най-добрия сняг и да избегнем съботно-неделните навалици. И не на последно място, даде ни няколко много ценни съвета за подобряване на техниката.
Останах много доволен и силно препоръчвам ски ваканция със Ski Plus!

 

Нико Кузманов
Прекарахме си чудесно, не ни се тръгваше!!! Благодарим на Ski Plus за отличната организация (на австрийско ниво)! До нови срещи! 🙂

 

Огнян Георгиев
За мен ските в Австрия не са нещо ново, но ваканцията, организирана от Ski Plus, ми показа съвсем различни хоризонти! От ски шоу със заря високо в планината, през бирена дегустация в стар замък, традиционни тиролски песни и ястия, та до внимателно избраните най-добри условия за каране на ски за конкретния ден. От сега планирам следващата си почивка със Ski Plus и нямам търпение да натрупам нови преживявания.

 

Olga Ekkert
We had a wonderful experience with the Travel Plus team this July when we went on a hike to Bozhentsi. The adventure was well planned and the guides knew the area and history very well. We were met in the center of Tryavna and after a short bus ride, we went on a walking tour for 15 km. It took almost the entire day, we went to Bozhentsi for lunch and then continued on to a walk to Tryavna. Our guides were amazing – knew so much about the herbs in the fields that we even picked some to make tea later. The lunch that was included in the price of this tour was really delicious with traditional Bulgarian dishes, and the restaurant with outside seating was in a great location and picturesque view of the village. We had some free time to buy souvenirs and take pictures. Overall – a very memorable experience, highly recommend for anyone to go on a tour with Travel Plus! They spoke excellent English, which was a big relief for me as I don’t speak Bulgarian.

 

Пейо Богданов
Посетих Габрово с приятели и трябва да призная, че бях много приятно изненадан от професионализма и отзивчивостта от страна на Gabrovo Plus. Дадоха ни съвети и идеи за посещения на места, за които ние самите никога не бихме се и сетили. Всъщност за част от тях може би да, но сигурно нямаше да „улучим” правилните моменти за посещение.
Ходихме например на концерт на Ансамбъл „Тракия” в Боженци и на фестивала „Златна Котка”, в Етъра и т.н. Gabrovo Plus продължават да предлагат приключения от най-различен характер, за което ги поздравявам и им пожелавам успех. С удоволствие бих се включил отново в някои от бъдещите им мероприятия. Препоръчвам!

 

Пепи Бошнакова
Имахме едно изпълнено с емоции и забава преживяване в местността Узана. Благодарим на организаторите, че въпреки малката ни и неопитна група ни показаха очарованието на Габровския Балкан!
Силно препоръчвам на всички тази емоция, ще бъдете посрещнати с внимание и професионализъм!

 

Petra Hammer
Commendable of the bicycle excursion is safety: The bicycles are in top condition; Each person gets a helmet; You pay attention to the traffic on the road; You check the status of the e-bikes…
It was wonderful to visit a village. Rural life has a special beat. Thank you for this wonderful experience. I wish your whole team success with your business. May God bless you!

 

Райко Терзийски
С приятели бяхме на комбиниран преход – пеша и с велосипеди из околностите на Трявна и останахме много, много доволни. Събитието беше професионално организирано и съобразено с личните ни предпочитания и очаквания. Екипът беше много отзивчив и се постара да видим най-красивите места, да хапнем натурална, истинска храна и разбира се – да ни е весело и комфортно през целия ден! Догодина пак! 🙂

 

Росен Иванов
И когато си мислех, че Доломитите са най-най…, оказа се, че ски ваканциите в Австрия са не по-малко добри и интересни! Супер е, че успявахме да пудрим и там, където на пръв поглед нямаше много пудра… 😉 А нашият гид ни пращаше на писти и ни намираше маршрути встрани от по-натоварените части на зоните, „отваряше” ни за други тънкости и т.н. 🙂
Вече трета зимна ваканция сме със Ski Plus (в Италия и Австрия) и се надявам да има още много пъти по три! Дълго ще си спомням и за уютните ресторантчета (за които отново ни „светна” нашият гид), особено тези с гледка към залеза, за виенската сладкарница с най-яките торти (!!!) 😉 , за удобствата на настаняването (единия път даже доста луксозно на не чак толкова „луксозна” цена!), за персоналните съвети по отношение на застраховката, и, и, и…
Определено препоръчвам – нашата група оценяваме високо това, че спестяваме време и че получаваме информацията и обслужването, които не само са ни полезни, но и правят преживяването още по-интересно! Допада ни избора на локации (всеки път различни), близостта до ски зоните и твърдо заявявам, че надморската височина не винаги е решаваща.

 

Станислав Захариев
Попаднах на Gabrovo Plus малко случайно, но точно навреме за нашата уикенд ваканция в Боженци. Предложиха ни коректно и точно обслужване, и най-важното, подсказаха ни неща, които иначе със сигурност щяхме да пропуснем. Явно имат солиден опит, а и познават изключително добре възможностите на региона около Габрово и Трявна.

 

Юри Сидоренко
За първи път съм на ски в Австрия и от Ski Plus вдигнаха летвата високо. Всички суперлативи, които бих казал за мястото и за самата организация, вече са споменати. Няма как – пак ще ходя! 😉
Но, обръщам внимание, че ските не са всичко – кръчмите са много свестни, храната е добра, а бирата – чудесна, с изключително интересни попадения. Една малка пивоварна наблизо прави най-добрия ейл, който съм пил от година и половина.
А който избере нашата дестинация близо до Кицбюел – да не пропуска нощните карания! Пистите са страхотни!

НОВИНИ И СЪБИТИЯ

Поглед към Трявна Ултра 2021

Ултрамаратонът Трявна Ултра В средата на юли се проведе шестото издание на Трявна Ултра, както и съпътстващата програма с активности без състезателен характер. Организаторите отново
Прочети повече
Велотур Етъра и посещение в музей „Етър”

Велотур „Етъра”

Лек велотур с начало музей „Етър” в Габрово С най-голямо удоволствие Ви представяме нашата програма Велотур Етъра, с начало и край музей „Етър” в полите
Прочети повече
Узана Поляна Фест

Безплатен фестивал на Узана – 23.7–25.7.2021

Спомняте ли си за Узана Поляна Фест? Сигурно си спомняте за екологичния фестивал на голямата узанска поляна!? За чудесното лятно настроение, за вечерните концерти, за
Прочети повече
С влак и пеша в Тревненския Балкан

С влак и пеша в Тревненския Балкан

Пешеходен преход и живописно пътуване с влак С най-голямо удоволствие Ви представяме нашата програма С влак и пеша в Тревненския Балкан, с начало и край
Прочети повече
5 Star Rating

5-Star-Rating – Активности в Стара планина

Отзив от Женя Паперова: Благодаря за перфектната организация на похода, както и за топлото и внимателно отношение. Вярвам, че отново ще се видим, а дотогава
Прочети повече

Карнавал в Габрово - 21.5–23.5.2021

На Карнавал в Габрово Карнавал в Габрово отново ще има! Очакваме Ви в столицата на Хумора и Ви препоръчваме да ни гостувате за целия дълъг
Прочети повече
vrabcheta-prebroyawane_2021

Ние броим врабчетата - на 24. април (събота)

Какво се случва с врабчетата? Врабчетата намаляват като за последните 10 години са с 30% по-малко. Ще продължи ли тази тенденция и има ли вероятност
Прочети повече
Карнавал в Габрово

Карнавал в Габрово на 22. май (събота)

На Карнавал в Габрово Карнавал в Габрово отново ще има! Запазете датата 22. май или най-добре целия дълъг уикенд от 21. до 24. май! Очакваме
Прочети повече
ski pass

По-ниски цени и компромиси в качеството на пистите

В последния ден на 2020-а правим бърз преглед на ски зоните в България. Предвид топлото време и сравнително малкото количество сняг обстановката по пистите остава
Прочети повече
Madonna di Campiglio

Мадона ди Кампильо – Световна купа и ски ваканции от Travel Plus

Италианският топ ски курорт Мадона ди Кампильо oтново е домакин на състезания от Световната купа по ски – алпийски дисциплини. Разположен в сърцето на Доломитите
Прочети повече
Bansko_ski zona_16.12.2020

Ски зоните в Пирин работят

Тази година началото на зимата е най-снежно в Пирин, а първи откриха сезона в ски зона Добринище (Безбог). Утре, четвъртък – 17.12.2020, ще бъде открит
Прочети повече
Pamporovo ratrak

Банско и Пампорово откриват ски сезона

След обилните снеговалежи в края на миналата и в началото на тази седмица очакванията на скиорите и бордистите оправдано се покачиха. Най-често задаваните въпроси са
Прочети повече
Mauro Caviezel_Switzerland

Франция – Световна купа и ски ваканции от Travel Plus

Френският топ ски курорт Вал д’Изер oтново е домакин на състезания от Световната купа по ски - алпийски дисциплини. Разположен високо в Савойските Алпи, много
Прочети повече
Filip Zubcic_Croatia

Италия – Световна купа и ски ваканции от Travel Plus

Италианският ски курорт Санта Катерина (Санта Катерина Валфурва) oтново е домакин на състезания от Световната купа по ски – алпийски дисциплини. Разположен на около 50
Прочети повече
Coronavirus-Austria-Landkarte

Ски зоните в Австрия отварят, но...

Днес австрийското правителство представи решението си за отхлабване на мерките след края на локдауна, който се очаква да приключи на 06.12.2020. То дава отговор и
Прочети повече
5 Star Rating_original

5-Star-Rating – Ски ваканция в Алпите

Отзив от Кристина Йовчева: Много съм благодарна за ваканцията в Алпите. От Travel Plus не само ни намериха прекрасно място за настаняване, но и ни
Прочети повече
Lech_Zuers_Arlberg

Skiing Is Coming Home

В целия Европейски Съюз, на най-високо политическо ниво, от дни разгорещено се дебатира „за” или „против” началото на ски сезона да бъде в средата на
Прочети повече
ski pass

Какви цени на лифт картите да очакваме?

Остават само пет дни до началото на астрономическата зима и по-малко от месец до Коледа. Това е поводът да направим обобщение на вече обявените цени
Прочети повече
Levi_Lappland_ski_slalom

Леви – Световна купа и ски в Лапландия

Минавало ли Ви е през ума да покарате ски и сноуборд в ...Лапландия? Къде? В Лапландия...!!!? Мхм, това не е ли на края на света!?...
Прочети повече
4_sedalkov_lift

Нова ски писта и лифт в Пирин - инвестиционно предложение

Нова ски писта, нов четириседалков лифт и изграждане на система за изкуствен сняг - това са основните параметри в инвестиционното предложение на Община Разлог, уведомление
Прочети повече
Pamporovo_Snezhanka

Ранни цени в Пампорово – 2 в 1

От Пампорово АД обявиха част от ценовата си политика за предстоящия зимен сезон 2020-2021. Става въпрос за ранните цени на сезонните лифт карти, които отново
Прочети повече
COVID-19

Корона-мерки: ски в Алпите - Зима 2020-21

„Ще се карат ли ски в Алпите тази зима?” – така звучи най-често задаваният ни въпрос в последните няколко седмици. Макар че не можем да
Прочети повече
Borovec_kabina

Цени на лифт картите в Боровец - Зима 2020-21

Вече са известни цените за ски и сноуборд в Боровец през Зима 2020-21. За разлика от предишни години, когато обявяването им се случваше броени дни
Прочети повече
Bansko_kabina_dezinfekciya

Гореща ли е „горещата” оферта за ски в Банско?

От Юлен АД публикуваха част от ценовата си политика за предстоящия зимен сезон 2020-2021. Става въпрос за ранните цени на сезонните лифт карти в ски
Прочети повече
Kitzsteinhorn

И ски зоните в Австрия затварят

„Затваряме сега, за да можем да отворим отново много скоро и с надеждата същинският зимен сезон да протече нормално!” Така могат да бъдат обобщени съобщенията,
Прочети повече
Ноември – програми и активности

Ноември – програми и активности „на забавен каданс”

Ще има ли още от Travel Plus? Какво ще се случи предвид ограниченията?... В следващите редове даваме отговор на тези и други въпроси. Вече традиционно
Прочети повече
Велотур Етъра и посещение в музей „Етър”

Велотур „Етъра” на Димитровден - специално издание

На 26-ти октомври се отбелязва Димитровден! По повод на празника, при участие в програмата ни „Велотур „Етъра” ще получите своеобразен бонус: ще Ви подарим посещение
Прочети повече
Габрово - град в планината

В Габрово и в музей „Етър” за Димитровден

На 26-ти октомври се отбелязва Димитровден! По повод на празника програмата ни „Габрово – град в планината” ще бъде осъществена в три различни варианта: •
Прочети повече
5 Star Rating

5-Star-Rating – Активности в Стара планина

Отзив от Александър Алексиев: Изживяването, което предлагат страхотните професионалисти от Gabrovo Plus, част от Travel Plus, е наистина неописуемо. Не можеш да си представиш, че
Прочети повече
Soelden

Зьолден – Световна купа и ски ваканции от Travel Plus

Австрийският топ ски курорт Зьолден традиционно е домакин на откриващите състезания от Световната купа по ски–алпийски дисциплини. Разположен на около 1300 км от България, много
Прочети повече
Национална гимназия за приложни изкуство - Трявна

Една специална изложба в Дома на хумора и сатирата

Програмата „Габрово – град в планината” ще се проведе отново между 23.10 и 25.10.2020. Различното този път е, че от рано сме избрали да посетим
Прочети повече