Отзиви и коментари

Нашите гости за нас...

На тази страница ще намерите отзиви от гости участвали в организирани от нас тийм билдинг програми. Бихте могли също така да разгледате коментари за организираните от нас активности, експедиции и уикенд програми и ваканции в чужбина. А най-долу (във футъра на сайта) ще намерите бързи връзки към коментари в Гугъл, в Trip Advisor и във фейсбук.
Освен за доверието, тук е мястото да благодарим на нашите гости и за споделеното време, и за това, че ни препоръчват на свои приятели и познати. А на фирмените ни клиенти благодарим, че ни препоръчват и на други фирми и организации от съответните браншове.

Отзиви

Милена Коприварова
Много харесвам Балкана, но винаги съм си мислила, че един-два дни са достатъчни, за да се разгледат забележителностите около Габрово. Да, ама не! Благодарение на страхотните ни организатори от Travel Plus разбрах, че дори и седмица е малко! Програмата ни беше изключително разнообразна и забавна! С колегите ми имахме незабравим тиймбилдинг, който включваше каране на колела в планината, стреляне с лък по мишена, изкачване на връх Исполин, ориентиране по карта и търсене на знаци, посещение на пещерата Бачо Киро и частен мини концерт само за нас. Имахме прекрасна разходка из Трявна, урок по дърворезба и рисуване върху бръшлян, посещение на местна крафт бирария в града и всичко това гарнирано с интересни легенди любопитни факти. Любими ми станаха „вкусните спирки”, които ни даваха сили след карането в планината и вкусната скара след това. За първи път опитах пестил в Трявна – с думи не може да се опише вкуса му, а и си има малка тайна при поднасянето му. В съчетание с орехи е нещо уникално! Доста дълъг стана моят пост, но съм толкова очарована от преживяването, че не мога да спра! Обобщението ми е, че ако се чудите какво да правите през отпуската си – свържете се с представителите на Travel Plus, ще останете очаровани от програмите и заниманията, които предлагат!

 

Димитър Михайлов
Travel Plus has organized our team building event for colleagues from Bulgaria and abroad. Great organization with many and varied activities – hiking, mountain biking, sightseeing, tasty stops and workshops, etc. Highly recommended!

 

Десислава Костадинова
Много приятна изненада се оказа двудневният ни престой в Трявна. Невероятно зареждащо и отморяващо пътуване. Видяхме онова, което стои пред нас от векове, но не обръщаме чак толкова внимание, преоткрихме занаятите прославили Трявна, дори лично се докоснахме до дърворезба и рисуване. Опитахме автентични български вкуснотии… Благодаря за организацията и за това, че нямахме грижи за нищо. Надявам се, до много скоро!

 

Василена Славчева
Преживяването беше наистина прекрасно. Предвид сезона, температурите и нашата група – маршрутът беше прецизиран много добре. Разходката беше приятна и не ни затрудни, пещерата впечатли както мен, така и всички колеги. Това, което обсъждахме е, че неусетно за всеки един от нас прекарахме повече от час в слушане на интересни факти, легенди и разглеждане на пещерата „Бачо Киро“.
Специално искам да благодаря на представителя на Travel Plus и за цялостната организация, и за това, че успя да преразкаже интересните факти на английски – за нашия мениджър г-н Ленер и съпругата му.

 

Иван Батачки
Горещо препоръчвам! Организирахме двудневен тийм билдинг на отдела ни, общо 16 души – много добра организация и прекрасна и весела атмосфера. Успяхме напълно да се откъснем от забързаното ежедневие на големия град и заради ‘малките тайни’ и заради съвпадението с датите на Габровския Карнавал.
От Gabrovo Plus успяха да придадат необходимата топлина и приятелски дух, характерен за хората израснали в полите на Балкана, на всяко от събитията, включени в програмата – а за три дни те не бяха никак малко. За това време успяхме:
– да научим много интересни истории за този край и обичаите в него;
– да се докоснем до местния бит и култура и да попътуваме през времето (Боженци и Етъра);
– да усетим емоцията и заряда на Габровския Карнавал;
– да се потопим в прегръдката на пролетния лес, и не на последно място;
– да опитаме от специалитетите и ‘малките тайни’ на местната кухня;
Много съжалявам, че няма подобни хора в други градове и кътчета на България, които на драго сърце и приятелски биха ти показали табиетската страна на живота в малкия град! 🙂
Надявам се скоро пак!

 

Марина Господинова
Искам да ви благодаря за добрата организация! Благодаря специално на екскурзовода, който беше с нас, страхотен е! 🙂 Въпреки нашата доста лежерна програма, той успя да я направи увлекателна и интересна! Ако и ние сме били приятна компания за вас (надявам се 😉 ), отново ще работим заедно. Благодаря още веднъж!
А храната в манастира беше много вкусна. И като обстановка беше много добре!

 

Даниела Панева
С настоящото бих искала сърдечно да благодаря от мое име и от името на моите ръководители и колеги за отличното протичане и прекрасната комуникация при организирането на нашия тиймбилдинг.
Донесохте ни много положителни емоции, спортен дух и добро настроение. Настроението остана повече от добро през цялото време. Тази година до мен не са стигали никакви негативни впечатления. За първи път след толкова години опит в тези дейности се чувствах спокойна като организатор. Много се радвам, че се „намерихме”. С удоволствие ще препоръчваме фирмата и услугите ви по-нататък.
Пожелаваме ви успех във всички бъдещи планове!

 

Ваня Асенова
Благодаря още веднъж за топлото посрещане, спретнатата организация и прекрасното настроение, което оставихте у нас.
Със сигурност ще ви ползваме поне още 3-4; стотина пъти!!! 🙂 Прекрасно настроение и си останете винаги така позитивни!

 

Иванка Тодорова
Аз съм израстнала в региона, тъй като съм родом от Горна Оряховица. Посещавала съм много пъти Габрово и околностите, и не вярвах, че има с какво още да ме изненада. С Travel Plus обаче преоткрих тези места. Заедно с колегите ми изживяхме четири прекрасни дни, изпълнени със забавления, игри, разходки и много изненади. А и момчетата от екипа на Travel Plus имат невероятно отношение към хората, и си личи, че правят всичко с любов.
Препоръчвам искрено на всеки да се докосне до тези кътчета на Балкана! Едно е сигурно… Ще помните дълго това изживяване и ще срещнете нови приятели.

 

Катя Вълева
Благодарим още веднъж за съдействието и отзивчивостта!

 

Anushik Asatryan
Extremely well organised 2-day-tour with amazing guides. My special thanks to Lucio for the interesting experience, memorable moments and wonderful emotions. Hiking Buzluldzha, admiring great nature scenes, outstanding sunset in Gabrovo. You can trust your journey to Travel Plus with confidence!

 

Илина Батанова
За всички нас беше удоволствие да споделим деня си с вас! 🙂 А изживяването, което ни предоставихте, беше просто страхотно. 🙂
И както се казва: До нови срещи!!! 🙂

 

Десислава Тамамджиева
Прекарахме една незабравима събота в Севлиево и Габрово, а в неделя посетихме Шипка и Бузлуджа. Видяхме невероятно красиви места и все още си спомняме прекрасните гледки, и невероятната природа. Чистият въздух, зелените планини и красивото небе ще останат завинаги в сърцата ни. Благодарим на Travel Plus за професионализма и за приключението около Бузлуджа!

НОВИНИ И СЪБИТИЯ

Поглед към Трявна Ултра 2021

Ултрамаратонът Трявна Ултра В средата на юли се проведе шестото издание на Трявна Ултра, както и съпътстващата програма с активности без състезателен характер. Организаторите отново
Прочети повече
Велотур Етъра и посещение в музей „Етър”

Велотур „Етъра”

Лек велотур с начало музей „Етър” в Габрово С най-голямо удоволствие Ви представяме нашата програма Велотур Етъра, с начало и край музей „Етър” в полите
Прочети повече
Узана Поляна Фест

Безплатен фестивал на Узана – 23.7–25.7.2021

Спомняте ли си за Узана Поляна Фест? Сигурно си спомняте за екологичния фестивал на голямата узанска поляна!? За чудесното лятно настроение, за вечерните концерти, за
Прочети повече
С влак и пеша в Тревненския Балкан

С влак и пеша в Тревненския Балкан

Пешеходен преход и живописно пътуване с влак С най-голямо удоволствие Ви представяме нашата програма С влак и пеша в Тревненския Балкан, с начало и край
Прочети повече
5 Star Rating

5-Star-Rating – Активности в Стара планина

Отзив от Женя Паперова: Благодаря за перфектната организация на похода, както и за топлото и внимателно отношение. Вярвам, че отново ще се видим, а дотогава
Прочети повече

Карнавал в Габрово - 21.5–23.5.2021

На Карнавал в Габрово Карнавал в Габрово отново ще има! Очакваме Ви в столицата на Хумора и Ви препоръчваме да ни гостувате за целия дълъг
Прочети повече
vrabcheta-prebroyawane_2021

Ние броим врабчетата - на 24. април (събота)

Какво се случва с врабчетата? Врабчетата намаляват като за последните 10 години са с 30% по-малко. Ще продължи ли тази тенденция и има ли вероятност
Прочети повече
Карнавал в Габрово

Карнавал в Габрово на 22. май (събота)

На Карнавал в Габрово Карнавал в Габрово отново ще има! Запазете датата 22. май или най-добре целия дълъг уикенд от 21. до 24. май! Очакваме
Прочети повече