Отзиви и коментари

Нашите гости за нас...

На тази страница ще намерите отзиви от гости участвали в организирани от нас експедиции и уикенд програми. Бихте могли също така да разгледате коментари за организираните от нас активности, ваканции в чужбина и тийм билдинг програми. А най-долу (във футъра на сайта) ще намерите бързи връзки към коментари в Гугъл, в Trip Advisor и във фейсбук.
Освен за доверието, тук е мястото да благодарим на нашите гости и за споделеното време, и за това, че ни препоръчват на свои приятели и познати. А на фирмените ни клиенти благодарим, че ни препоръчват и на други фирми и организации от съответните браншове.

Отзиви

Десислава Тамамджиева
Прекарахме една незабравима събота в Севлиево и Габрово, а в неделя посетихме Шипка и Бузлуджа. Видяхме невероятно красиви места и все още си спомняме прекрасните гледки, и невероятната природа. Чистият въздух, зелените планини и красивото небе ще останат завинаги в сърцата ни. Благодарим на Travel Plus за професионализма и за приключението около Бузлуджа!

 

Ива Върбанова
„Усещане за Балкан” е всъщност „Усещане за рая” – прекрасни и невероятно красиви места, за които човек не подозира, че са толкова близо до нас! Специално поздравявам организаторите за ентусиазма и радостта, с които ни потопиха в този природен рай, за който и една седмица време да отделиш, няма да е достатъчна, за да вкусиш от всичко и да му се насладиш!

 

Станислав Захариев
Попаднах на Gabrovo Plus малко случайно, но точно навреме за нашата уикенд ваканция в Боженци. Предложиха ни коректно и точно обслужване, и най-важното, подсказаха ни неща, които иначе със сигурност щяхме да пропуснем. Явно имат солиден опит, а и познават изключително добре възможностите на региона около Габрово и Трявна.

 

Пепи Бошнакова
Имахме едно изпълнено с емоции и забава преживяване в местността Узана. Благодарим на организаторите, че въпреки малката ни и неопитна група ни показаха очарованието на Габровския Балкан!
Силно препоръчвам на всички тази емоция, ще бъдете посрещнати с внимание и професионализъм!

 

Пейо Богданов
Посетих Габрово с приятели и трябва да призная, че бях много приятно изненадан от професионализма и отзивчивостта от страна на Gabrovo Plus. Дадоха ни съвети и идеи за посещения на места, за които ние самите никога не бихме се и сетили. Всъщност за част от тях може би да, но сигурно нямаше да „улучим” правилните моменти за посещение. Ходихме например на концерт на Ансамбъл Тракия в Боженци и на фестивала „Златна Котка”, в Етъра и т.н.
Gabrovo Plus продължават да предлагат приключения от най-различен характер, за което ги поздравявам и им пожелавам успех. С удоволствие бих се включил отново в някои от бъдещите им мероприятия. Препоръчвам!

 

Anushik Asatryan
Extremely well organised 2-day-tour with amazing guides. My special thanks to Lucio for the interesting experience, memorable moments and wonderful emotions. Hiking Buzluldzha, admiring great nature scenes, outstanding sunset in Gabrovo. You can trust your journey to Travel Plus with confidence!

НОВИНИ И СЪБИТИЯ

Поглед към Трявна Ултра 2021

Ултрамаратонът Трявна Ултра В средата на юли се проведе шестото издание на Трявна Ултра, както и съпътстващата програма с активности без състезателен характер. Организаторите отново
Прочети повече
Велотур Етъра и посещение в музей „Етър”

Велотур „Етъра”

Лек велотур с начало музей „Етър” в Габрово С най-голямо удоволствие Ви представяме нашата програма Велотур Етъра, с начало и край музей „Етър” в полите
Прочети повече
Узана Поляна Фест

Безплатен фестивал на Узана – 23.7–25.7.2021

Спомняте ли си за Узана Поляна Фест? Сигурно си спомняте за екологичния фестивал на голямата узанска поляна!? За чудесното лятно настроение, за вечерните концерти, за
Прочети повече