Кои активности са подходящи за тийм билдинг?

Много от активностите в нашата редовна седмична програма са удачен избор и при организирането на тийм билдинг мерориятия. В този раздел ще намерите онези от тях, които вече са били ползвани за тази цел, условно разделени в три категории: 1/ Приключения, 2/ Велосипедни и комбинирани активности, и 3/ Пешеходни активности. Повечето от тях не изискват предварителни умения и позволяват пълноценно участие на целия екип. Примери в това отношение са леките велосипедни и пешеходни разходки, комбинираните турове с „вкусни спирки”, водният преход с туристически каяци за начинаещи, „къстъмизираните” пешеходни обиколки и много други.

Не се колебайте обаче да се свържете с нас и за да обсъдим изработването на персонализирана програма за Вашия екип в Трявна, Габрово и Боженци! Тук Балканът е нашият дом, познаваме в детайли местните особености и ще Ви бъдем полезни за всичко необходимо.

Приключения

Тук ще намерите онези приключенски активности от нашата редовна седмична програма, които вече са били ползвани при организирането на тийм билдинг мерориятия.

Велосипедни турове и разходки

Вятър в косите и завръщане в детството! Тук ще намерите онези велосипедни активности, които вече са били ползвани при организирането на тийм билдинг мерориятия.

Комбинирани активности

Комбинираните активности гарантират двойно удоволствие в само един ден или в само един тур! Тук ще намерите онези от тях, които вече са били ползвани в тийм билдинг мерориятия.

Пешеходни преходи и разходки

Пешеходните активности в нашата редовна програма обхващат всички нива на трудност, а тук ще намерите онези от тях, които вече са били ползвани в тийм билдинг мерориятия.

Видове активности

Приключения (ТБ)
Приключения (ТБ)
Велосипедни и комбинирани
Велосипедни и комбинирани
Пешеходни (ТБ)
Пешеходни (ТБ)