Отзиви и коментари

Нашите гости за нас...

На тази страница ще намерите отзиви от гости участвали в организирани от нас ваканции в чужбина, в това число ски в Алпите и на острови в Атлантика. Бихте могли също така да разгледате коментари за организирани от нас събития в България: експедиции и уикенд програми, активности и тийм билдинг програми. А най-долу (във футъра на сайта) ще намерите бързи връзки към коментари в Гугъл, в Trip Advisor и във фейсбук.
Освен за доверието, тук е мястото да благодарим на нашите гости и за споделеното време, и за това, че ни препоръчват на свои приятели и познати. А на фирмените ни клиенти благодарим, че ни препоръчват и на други фирми и организации от съответните браншове.

Отзиви

Кристина Йовчева
Много съм благодарна за ваканцията в Алпите. От Travel Plus не само ни намериха прекрасно място за настаняване, но и ни показаха всички подходящи за нашия състав писти. Освен това ползвахме и отстъпки – както за лифтовете, така и за ски оборудването. Така че препоръчвам да се обръщате към тях за ваканции в Алпите! Там е страхотно за ски!

 

Росен Иванов
И когато си мислех, че Доломитите са най-най…, оказа се, че ски ваканциите в Австрия са не по-малко добри и интересни! Супер е, че успявахме да пудрим и там, където на пръв поглед нямаше много пудра… 🙂 А нашият гид ни пращаше на писти и ни намираше маршрути встрани от по-натоварените части на зоните, „отваряше” ни за други тънкости и т.н.
Вече трета зимна ваканция сме със Ski Plus (в Италия и Австрия) и се надявам да има още много пъти по три! 🙂 Дълго ще си спомням и за уютните ресторантчета (за които отново ни „светна” нашият гид), особено тези с гледка към залеза, за виенската сладкарница с най-яките торти (!!!) 😉 , за удобствата на настаняването (единия път даже доста луксозно на не чак толкова „луксозна” цена!), за персоналните съвети по отношение на застраховката, и, и, и…
Определено препоръчвам – нашата група оценяваме високо това, че спестяваме време и че получаваме информацията и обслужването, които не само са ни полезни, но и правят преживяването още по-интересно! Допада ни избора на локации (всеки път различни), близостта до ски зоните и твърдо заявявам, че надморската височина не винаги е решаваща.

 

Милена Желязкова
Ходили сме в Австрия пет пъти: на различни места и без да имаме помощ или водач на място. Мога да ви кажа, че няма нищо общо.
Този път беше мнооого по-добре: спане на супер място, карти на минимални цени (има много отстъпки, но никъде не ги пише), страхотни забавления след ските. Австрия предлага 100% изживяване само ако има кой да ти каже възможностите. Ходихме на жива музика и огньове, замъци, шейни, XXXXL-шницели, басейни, ски шоу. Повечето от тези неща няма как да ги намериш случайно. Всеки ден в някое от селцата в района се случва нещо интересно и беше супер да имаме варианти. Чак сега видяхме колко е прекрасно и забавно в австрийските селца. За шест дена имаме повече спомени от петте години преди това. Даже бяхме убедени, че в Австрия няма много вечерни забавления. Вярно е, че се възползвахме пълноценно от услугите на Лъчо. Той беше около нас през цялото време, даваше ни уроци по ски, всеки ден ни казваше кои писти са най-подходящи за нашата група, как да си ги подредим, за да ни е максимално приятно и пълноценно, къде са готините места за обяд по пистите, съобразяваше се с желанията и капризите на осем човека, черпи ни с греяно вино, местни деликатеси, домашно мляко и т.н. Който каквото се сети го пита и нямахме напрежението да се организираме сами. БЛАГОДАРИМ СУПЕР МНОООООГО !!!

 

Андрей Дамянов
От Travel Plus (Ski Plus) се погрижиха организацията на ваканцията да бъде повече от чудесна, като се убедихме в предимството да има човек на място, който познава както условията за ски, така и местните забележителности, включително и къде са добрите заведения. Така открихме правилната кръчма за разни типични австрийски специалитети, тиролска вечер в супер яка кръчма, в която като влязохме, всички посетители ни поздравиха с дружно „Йоу“ и направо се потопихме в бирената атмосфера и местната музика. Имахме и специален повод – щерката навърши 16 години точно по време на ваканцията и от Ski Plus успяха да организират едно импровизирано тържество, за огромна нейна изненада! Ще очакваме новия сезон с нови преживявания и нови места, на които все още не сме били!

 

Нико Кузманов
Прекарахме си чудесно, не ни се тръгваше!!! Благодарим на Ski Plus за отличната организация (на австрийско ниво)! До нови срещи! 🙂

 

Иван Мальов
След чудесната ски ваканция в Tirol 04.02-11.02.2017 разбрахме, че вече се правят зимните резервации за сезон 2018! Изненадващо рано за нас, но в Рим прави като римляните! И така, заедно с планове за летните предложения на Travel Plus – планински преходи пеша или с колело, ще правим резервация и за ски догодина. Разбира се, отново оставям всичко в ръцете на Travel Plus /+++/. Препоръчвам!

 

Юри Сидоренко
За първи път съм на ски в Австрия и от Ski Plus вдигнаха летвата високо. Всички суперлативи, които бих казал за мястото и за самата организация, вече са споменати. Няма как – пак ще ходя! 😉
Но, обръщам внимание, че ските не са всичко – кръчмите са много свестни, храната е добра, а бирата – чудесна, с изключително интересни попадения. Една малка пивоварна наблизо прави най-добрия ейл, който съм пил от година и половина.
А който избере нашата дестинация близо до Кицбюел – да не пропуска нощните карания! Пистите са страхотни!

 

Огнян Георгиев
За мен ските в Австрия не са нещо ново, но ваканцията, организирана от Ski Plus, ми показа съвсем различни хоризонти! От ски шоу със заря високо в планината, през бирена дегустация в стар замък, традиционни тиролски песни и ястия, та до внимателно избраните най-добри условия за каране на ски за конкретния ден. От сега планирам следващата си почивка със Ski Plus и нямам търпение да натрупам нови преживявания.

 

Кирил Кирчев
Благодарности за перфектната организация! Видяхме неща, които без човек на място нямаше да видим. Изкарахме си страхотно! Ще пробвам техниките и, живот и здраве, догодина сме пак в Алпите!

 

Ирина Корчева
Уникална почивка, която нямаше да се състои без помощта на Ski Plus, и по-специално на Лъчо, който е представителят на агенцията за Австрия. Отговорен човек, чиито съвети ни помогнаха да направим от една зимна почивка перфектната ваканция. Отлично отношение към децата и страхотен ски учител! Едно голямо браво и продължавайте все така!</strong

 

Виктория Станчева
Професионално и точно отношение от край до край! И все пак нека откроя, че най-ценни ни бяха съветите от представителя ня място (в Австрия) – познавайки ски зоните, той даваше чудесни съвети за всички нас – било то за подходящи писти, било то при търсенето на фрирайд зона. Спомените за добрите спускания и другите развлечения в приятелска компания ще останат за дълго!

 

Александър Казанджиев
Общо петима приятели бяхме на ски ваканция в Австрия. Когато решихме да отидем, което беше някъде около две седмици предварително, се свързахме със Ski Plus и успяха да ни намерят квартира на около пет километра от лифт в зоната (което беше невероятен късмет), в една къща с много приятни собственици. Разполагахме с паркинг, ски гардероб, мини-кухня и много удобно и приятно настаняване, а на 2-3 километра от къщата имахме голям магазин Billa. Ние бяхме с кола и се придвижвахме групово, но точно до къщата имаше спирка на ски автобуса, който покрива цялата зона.
Имахме връзка с Лъчо – представителя на Ski Plus в Австрия. Той беше наясно с всякакви подробности и можеше да ни насочи към определена част от зоната, в която условията са по-добри, както и да ни каже кога има намаления на лифт картите. С неговата препоръка посетихме няколко местни заведения, които си заслужаваха, особено една малка семейна пивоварна с много вкусни ястия, както и разпуснахме в един закрит аквапарк. На пистата получихме мнение и съвети за подобряване на уменията си като имахме възможност да обсъждаме различни въпроси за каране и екипировка.

 

Владислав Вълчев
Екстра организация! От Ski Plus знаят всичко за Австрия и за ските, даже малко и за сноуборд! 😉 И ще ви пратят на най-яките места, където ще се изкефите мъжката!

 

Михаил Джурев
Останах много доволен от курорта и искам да изкажа специални благодарности за това, че имаше и човек на място – представител на фирмата, който отговаряше за нас и за други клиенти в тази, и може би в една или две съседни ски зони. Специално на нас пак той ни помогна с намирането на настаняване, но по-полезни ни бяха познанията му за курорта: може да се каже, че успяхме да изкараме максимума от почивката си. С правилните съвети успяхме да хванем няколко промоции на ски картите, ориентира ни кога и на кои зони да караме, така че да хванем най-добрия сняг и да избегнем съботно-неделните навалици. И не на последно място, даде ни няколко много ценни съвета за подобряване на техниката.
Останах много доволен и силно препоръчвам ски ваканция със Ski Plus!

 

Милена К. Иванова
Организацията е на ниво, нашата миналогодишна ски ваканция беше невероятна, изпълнена само с приятни изненади! С нетърпение очакваме пак да отидем в Алпите!!! 🙂
Вилата, в която бяхме настанени, надмина очакванията ни. Освен да караме ски, всяка вечер имахме различна програма: слушахме тиролска музика, гледахме уникален спектакъл на ски учителите и много други… Просто ваканция-мечта!!!!

 

Георги Назъров
Нали знаете, когато се озовеш на непознато място, колкото и да си го проучвал, винаги има елемент на изненада. Вероятността изненадата да не е приятна, не е малка. Точно в такива ситуации, верният човек насреща може да е разликата между „мечтаната ваканция” и „онова прекарване на ски в Австрия”.
Ski Plus ни даде точно това, което ни липсваше – поглед отвътре. Ако трябва да съм честен, вероятно въобще нямаше да потеглим, ако нямахме кой да ни посрещне. Щяхме за поредна година да си говорим как е добре да отидем на ски при многото сняг и дългите писти, и да оставим за другата година. Със Ski Plus нито за миг не останахме „на тъмно”. Имаха представител на място, който винаги беше подготвен, и то с повече от един вариант. Писти и програма по възможностите на всеки от групата, местни препоръки, инфо за намаления и промоционални оферти, и не на последно място – съвети за подобряване на техниката на каране… Удоволствието беше пълно! Дори се върнах към детството си с най-щурото каране на шейна в целия ми живот (практически на тъмно, с един челник на главата и много много адреналин)!.
След подобна ски ваканция, чувството с което оставаме всички е: Искаме още.
Благодарим от сърце!
От нас – УСПЕХ, и до скоро!

НОВИНИ И СЪБИТИЯ

Поглед към Трявна Ултра 2021

Ултрамаратонът Трявна Ултра В средата на юли се проведе шестото издание на Трявна Ултра, както и съпътстващата програма с активности без състезателен характер. Организаторите отново
Прочети повече
Велотур Етъра и посещение в музей „Етър”

Велотур „Етъра”

Лек велотур с начало музей „Етър” в Габрово С най-голямо удоволствие Ви представяме нашата програма Велотур Етъра, с начало и край музей „Етър” в полите
Прочети повече
Узана Поляна Фест

Безплатен фестивал на Узана – 23.7–25.7.2021

Спомняте ли си за Узана Поляна Фест? Сигурно си спомняте за екологичния фестивал на голямата узанска поляна!? За чудесното лятно настроение, за вечерните концерти, за
Прочети повече
С влак и пеша в Тревненския Балкан

С влак и пеша в Тревненския Балкан

Пешеходен преход и живописно пътуване с влак С най-голямо удоволствие Ви представяме нашата програма С влак и пеша в Тревненския Балкан, с начало и край
Прочети повече
5 Star Rating

5-Star-Rating – Активности в Стара планина

Отзив от Женя Паперова: Благодаря за перфектната организация на похода, както и за топлото и внимателно отношение. Вярвам, че отново ще се видим, а дотогава
Прочети повече

Карнавал в Габрово - 21.5–23.5.2021

На Карнавал в Габрово Карнавал в Габрово отново ще има! Очакваме Ви в столицата на Хумора и Ви препоръчваме да ни гостувате за целия дълъг
Прочети повече
vrabcheta-prebroyawane_2021

Ние броим врабчетата - на 24. април (събота)

Какво се случва с врабчетата? Врабчетата намаляват като за последните 10 години са с 30% по-малко. Ще продължи ли тази тенденция и има ли вероятност
Прочети повече
Карнавал в Габрово

Карнавал в Габрово на 22. май (събота)

На Карнавал в Габрово Карнавал в Габрово отново ще има! Запазете датата 22. май или най-добре целия дълъг уикенд от 21. до 24. май! Очакваме
Прочети повече
ski pass

По-ниски цени и компромиси в качеството на пистите

В последния ден на 2020-а правим бърз преглед на ски зоните в България. Предвид топлото време и сравнително малкото количество сняг обстановката по пистите остава
Прочети повече
Madonna di Campiglio

Мадона ди Кампильо – Световна купа и ски ваканции от Travel Plus

Италианският топ ски курорт Мадона ди Кампильо oтново е домакин на състезания от Световната купа по ски – алпийски дисциплини. Разположен в сърцето на Доломитите
Прочети повече